icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
2 juni 2014 07:14
5

Födelsedag och rent kök

Jag fyller ååår idag. 43 stycken.Och jag tänker på Georg Rydberg när han står vid slussen i filmen Göta kanal och riktigt betonar ååår. smiley För så är det ju - oavsett ålder så fyller vi år, varje år. I kväll ska vi fira med lite grillat och grekisk sallad, till efterrätt blir det jordgubbar och grädde. Men innan dess blir det, konstigt nog, en helt vanlig arbetsdag...

Jag har haft fyra härliga lediga dagar under Kristi Himmelsfärd och det har hänt så mycket att jag måste lägga pannan i djupa veck och sortera mina minnen. I onsdags efter jobbet kraschlandade jag i sängen och sov bort större delen av kvällen. I torsdags var vi ute i trädgården och bar grus till området runt växthuset samt byggde ett klätterstöd till en ros. Hårt jobb i varm sol - men också sköna pauser i skuggan.

I fredags byggde vi ihop stommen till växthuset och på kvällen åkte vi och hämtade hem vår nya (begagnade) husvagn från de förra ägarna.

Så i lördags blev det inköpsrundor kors och tvärs i jakt på nya bäddmadrasser och sängkläder till husvagnen. Åkte hem och fikade med mina föräldrar och veckohandlade mat.

I går, söndag, tvättade och städade vi hela huset. Jag klippte gräset och plockade in en bukett fina blommor - lupiner, aklejor, blåklint och prästkragar, syren för doften och en liten kvist löjtnantshjärta.

Maten har väl inte blivit den bästa i helgen - så idag får jag ta nya tag. Det känns ofta som om det blir antingen eller när jag är ledig. Det kan bli perfekta LCHF-dagar och knappt så att jag kommer ihåg att äta eller helt urspårat med glass och annat onödigt. Men som sagt, nu tar jag nya tag igen. I morse blev det en restbit ugnsomelett till frukost, så nu är jag på G igen.

Jag vet inte om det är medelåldern som kommer smygande - men i morse kändes det så härligt att vakna till ett rent kök. Jag yogade, åt frukost och tog på mig min nya gröna klänning.

Kommentarer

 • 2 jun 2014 07:55

  Grattis Garttis :-) Hoppas du får en finfin dag

 • 2 jun 2014 08:21

  Grattis på födelsedagen! Hoppas att den blir helt fantastisk!

 • 2 jun 2014 09:50
  Lassas

  Grattis på födelsedagen. Jag känner igen det där med mathållningen under helgerna, det är likadant här. wink

 • 2 jun 2014 10:02

  Grattis på födelsedagen! Ha en fin dag! laugh

 • 2 jun 2014 10:21
  Donnina

  Grattis på DIN dag smiley

Logga in för att skriva en kommentar.