icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
13 januari 2017 06:38
1

Flöt på bra igår

Igår funkade det mesta. benen går av sig själv till och från jobbet - inga tankar på att ta bussen... På jobbet blev det te istället för kaffe och magen höll sig lugn. Det får bli te idag med och sedan får jag se hur jag gör nästa vecka - jag gillar ju kaffe...

Tre dagar i veckan har jag längre arbetsdagar. Då känner jag att jag behöver ett mellis på eftermiddagen. Måndag och tisdag hade jag med mig drickkvarg men kände mig jättehungrig när jag kom hem efter jobbet. Det blev också nödvändigt att äta ytterligare ett mellanmål på kvällen efter middagen.

Igår provade jag istället att packa en liten låda med ett kokt ägg och två ost-och-skinkrullar.

Kände mig fortfarande mätt när jag kom hem. Ville inte ens ha kaffe.

Vilade och lagade middag. Kände mig helt nöjd efter middagen och behövde ingen mer mat den kvällen. Kände mig tom mindre hungrig nu till frukost.

Nu hoppas jag på en lika lugn och fin dag idag.

Igår åt jag:

  • köttfärsbiff och te
  • köttfärsbiff och tomat
  • ägg, ost-och skinkrullar
  • korv med gurkmajonäs

Och träningen:

  • promenad till och från jobbet
  • vila på soffan när jag kom hem

Gillar

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.