icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
26 januari 2017 06:49
2

Fit after forty

Det där med att gå ner i vikt är ju inte så himla svårt egentligen! Jag menar vi är ju många som lyckats gå ner i vikt... ofta samma person som gått ner i vikt flera gånger. Ja, och så upp du däremellan, oftast mer än vi gick ner.

Svårast är att stå still i vikt. Alla gånger svårast.

Men nu har jag i alla fall upptäckt en av hemligheterna till att gå ner i vikt... När man blir äldre gå dagarna och veckorna fortare och fortare. Knappt har det blivit måndag så är det helg igen.

Så här lätt som det går nu har det aldrig gjort förr! Jag har väl alltid planerat min mat, veckohandlat och tagit med matlådor. Men så har man träffat på kvällsmonstret med kvällar som aldrig tar slut och kylskåp som ropar på en från köket...

Men inte nu! Dagarna och kvällarna går i rasande takt. Jag äter det jag planerat och hinner inte en tugga till.

Tiden jobbar för mig just nu. Och vips är det vägdag igen.wink

Nån som känner igen sig?

Gillar

Kommentarer

  • 26 jan 2017 07:26
    dollster

    Haha, jag känner igen det där fastän jag "bara" är 34 😁

  • 26 jan 2017 08:34
    paloma

    Jag tycker tiden går snabbare på vinternsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.