icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
3 October 2014 06:27

Fina praliner

Jag skulle inte önska någon att ha en sådan vecka som jag haft. Tuffa händelser på jobbet och långa kvällar. Men samtidigt väldigt i fas med att jag skärpte till kosten i måndags. Det har mest blivit frukost - fettkaffe- lunch-fettkaffe-middag och sedan har jag ramlat i säng utan att ens orka tänka på onyttigheter.

Jag var väldigt sugen på allt och inget i måndags och tisdags med stod emot och kände mig därför väldigt stark framåt onsdag. Att skriva matdagbok (i en bok i köket) och redovisa här på bloggen har också varit bra.

I morse blev det min vanliga ägg och bacon frukost och till lunch blir det en matlåda med en korv, ett kokt ägg och hamburgerdressing. Vi ska nämligen på utflykt hela dagen idag - så då passade jag på att tacka nej till skolans matsäck för min egen del och istället ta matlåda. Blir jag  sugen på fika så har jag kaffe och en liten burk kvarg med mig också.

Från i kväll planerar jag att ha "LCHF-fasta" hela helgen. Mest äggmjölk, fettkaffe och kanske någon proteindrink eller soppskvätt om jag vill ha  något annat. Få se hur det går...

Fick en påse med fyra fina små praliner i en liten påse av maken när han åkte igår - så jag behöver definitivt inte trilla dit på att gå in i affären på hemvägen. Jag har allt jag behöver hemma...

 

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.