icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
11 december 2014 07:02
2

Fel men ändå rätt så bra

Igår tappade jag konceptet helt. Slutade tidigt och skulle hämta ut ett paket på ICA. Det slutade med att jag köpte lussebullar, struvor och skumtomtar som jag åt i min ensamhet i soffan när jag kom hem.

Inte bra och magen satte full fart redan efter första bullen så det blev toabesök en låång stund... Och magen värker idag.

Men ändå - nu är det redan lucia och det är första gången jag tar ett så dumt beslut på hela terminen.

Jag är starkare nu - nu är det bara att resa sig och borsta av dammet från knäna och gå vidare.

Gillar

Kommentarer

 • 11 dec 2014 07:11

  Visst är det så och bra att istället för att vara arg på sig själv se det ur ett annat perspektiv som att det är första gången du gör något sådant på hela terminen. Trötthet och olika saker kan alltid spela oss ett spratt . Du behöver inte resa på dig mycket för du föll inte djupt alls.. Ha en fin torsdag. :-)

 • 11 dec 2014 07:49
  Ankan112

  Vi snubblar alla då och då. Det tillhör livet :-)
  Glöm det och gå vidare. Det är ingen större skada skedd cheeky
  Hejja hejja

Logga in för att skriva en kommentar.