icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
30 oktober 2015 09:16
3

Fasta dag 5 - morgon

Jag har sovit som en stock under hela fastan och magen har varit helt lugn. Ända tills i natt när jag hade svårt att somna, konstiga drömmar och knorrig mage. Undrar just hur mycket som var psykiskt, eftersom jag valt att  börja äta lite igen idag vid lunchtid.

Morgonens juicer var helt OK, känns lite spännande till och med att det är slut i flera av flaskorna. Men visst ska det bli skönt att börja äta igen - mest för variationens skull. Jag tänker dock vara väldigt försiktig de två första dagarna så att magen hänger med. Och sedan får det bli ren LCHF och helt undvika det min mage inte tål.

Vikten då?! Jo, hittills har jag gått ner över 4 kg på en vecka och måtten har minskat över hela kroppen. Kläderna sitter märkbart lösare på kroppen.Ska bli spännande att se vad jag väger om en vecka, när jag äter som vanligt igen.

Gillar

Kommentarer

 • 30 okt 2015 09:42
  Donnina

  För mig är det 4:e dagen på min halvfasta, dvs mellan 500 och 600 kcal med pulversoppor. Efter 2 dagar minus 1,4 kg men i morse, 3:e dagen, +7hg, så bara 7 hg ner på tre dagar, - ofattbart eller hur? Ja, det är väl bara att köra på och se vad som har hänt om en vecka-10 dagar.

  Säkert mycket mera effektivt med juicefasta och kanske nyttigare också!

  Nu kämpar vi vidare! yes

   

 • 30 okt 2015 10:27

  Bravo!! Du har klarat det! laugh

  Upptrappningen är ju mycket mycket lättare. Jag själv ska undvika mjöl- och mjölkprodukter i framtiden. Det finns sånt utbud av mjölkprodukter numer, olika typer av kvarg, youghurt, proteinmjölk, ostar etc etc att jag tror att det blir för mycket, iallafall för mig. Istället för yoghurt kan man äta mjölksyrade grönsaker för att få i sig nyttiga bakterier

 • 30 okt 2015 13:03
  BirtheX

  Låter som något att  pröva vid tillfälle då man behöver en skjuts och en utrensning. Ta det lugnt vid upptrappning! yes

Logga in för att skriva en kommentar.