icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
29 oktober 2015 18:40
1

Fasta dag 4 - kväll

Det blev en lugn dag idag med hemmaspa. Men först städade jag hela huset. Först rent runt omkring och sedan ren själv, och insidan får vi väl hoppas att fastan tar hand om.

Jag gjorde ansiktsscub av socker och olja - mitt favoritsätt att använda socker - och därefter la jag en lermask. Och så ner i badet med örtterapi, rosmarin och eucalyptus, som det var härligt att andas in doferna av. Sippade på en flaska med gurkvatten och hade det väldigt avslappat.

Så upp ur badet och smörja in hela kroppen med olja, hal som en ål stod jag där och applicerade hårtoning. Medans toningen verkade satt jag i soffan med fotkräm och plastpåsar på fötterna. Funkar jättebra - är man en riktigt torris som jag kan man prova att sova med påsarna på fötterna.

När jag hade sköljt ur toningen åt jag tomatbuljong och gjorde sedan yoga. Nu har jag äntligen kommit fram i långhelgsprogrammet till min bok som jag tänkte läsa under min ledighet.

I morgon blir det frissan på förmiddagen, både klippa toppar och få ögonbrynen formade och färgade. Lyx!

Och vid lunch i morgon ska jag - hör och häpna - börja bryta fastan. Vi ska närmligen  iväg på dans på kvällen och jag vill vara säker på att orka. Blir nog ett ägg eller en avocado till lunchen, tror jag. Och tydligen ska man peta i sig lite linfrö också så att magen sätter fart igen. Känns sådär efter att ha haft en helt lugn mage i en vecka nu, men låta bli att äta är ju ingen långsiktig lösning.

Nu till min bok - tredje delen i en triologi, så spännande och jag har fått vänta och vänta på att den skulle ges ut. Men den som väntar på något gott...

Gillar

Kommentarer

  • 30 okt 2015 06:42
    FrkM

    Vilken energi du har! Mysigt med hemmaspa kväll med helrenovering som du har :)

    FrkM
    http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.