icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
26 oktober 2015 07:57
1

Fasta dag 1 - morgon

Glaubersalt.

Började morgonen med Glaubersalt och ljummet vatten. Blä! Tur att det var enda morgonen det skulle intas, för gott var det då inte. Glaubersalt är  laxerande och utan att avslöja för många detaljer så hade det tydlig effekt på mig... Kände mig med andra ord ganska utrensad redan före frukost. :-)

En kvick slagning på Google visade att det även lämpar sig till energilagring i solceller. Smaskens!

Sedan satte jag igång att klippa lappar till ett syprojekt - bäst att hålla sig i gång, tänkte jag. Kändes rätt bra att hinna så mycket redan på morgonen.

Frukosten bestod av äppeljuice och örtte. Jag tar kokosfett i teet - säkert inte som den som satt ihop paketet tänkt, men det passar mig.

Nu har jag packat ner förmiddagens tepåse. Lunchens är förberedd i en termosmugg med buljong, mighty greens och kokosfett - bara att slå på hett vatten och röra om. Och till eftermiddagen har jag packat ännu en tepåse och en liten flaska med äppeljuice.

På så sätt ska jag tydligen klara min första arbetsdag. Och genom att dricka mängder med vatten, förstås.

Nu har jag lite svag huvudvärk men det känns helt ok - jag vet ju varför.

Dags att cykla till jobbet och börja den här arbetsveckan.

Kommentarer

  • 26 okt 2015 19:01

    Kuren ä'r på fem dagar - men jag tar en dag i taget. I princip håller jag mig till fastepaketets juicer, te och buljong men med lite extra kokosfett, mighty greens och UDOs choice - men det räknas kanske som kosttillskott.

Logga in för att skriva en kommentar.