icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
26 October 2015 19:09
1

Fasta dag 1 - kväll

Jag har upplevt många konstiga reaktioner idag men märkligast var nog ändå att jag inte är hungrig. Jag är inte hungrig! Inte alls. När maken och sonen gjorde middag kände jag att det luktade gott men samtidigt rörde det liksom inte mig, jag hade ju just ätit min soppa. Märklig känsla.

Morgonens glaubersalt (laxerande) gör sig fortfarande påmint. Typiskt mig - jag reagerar alltid stark på mediciner och liknande. Nåväl, det är väl bara att uppsöka toan och att tänka att det är utrensande. :-)

Förmiddagen tillbringade jag på en föreläsning. Där bjöds det på kaffe med smörgås. Jag tog lite tevatten och min medhavda påse och när vi väl satte oss och fikade kändes det helt okej. Jag satt ju med en mugg i handen precis som alla andra så det var ingen som märkte att jag inte hade samma dryck som de andra.

Tillbaka på jobbet gjorde jag grönsaksoppa. Jag hade förberett med buljongtärning, kokosfett och mighty greens i en termosmugg. Bara att slå på kokande vatten och röra om. Gott med varm "mat".

På eftemiddagen blev det lite juice och kvällsmaten var en annan grönsaksbuljong som jag åt i tallriik med sked. Det var en aning omständigt, men jag förstår vitsen.

Nu har jag både en omgång juice och ett kvällste kvar att dricka innan sängdags.

Jag har haft huvudvärk hela dagen. Kä'nns konstigt att inte ta en alvedon - men jag vet ju varför jag har ont. Konstigt att ha diarée också men inte bry sig eller oroa sig.

Kroppen värker en aning och på eftermiddagen kände jag mig så frusen att jag fick krypa ner i sängen och ta en tupplur.

Ska bli spännande att se hur det blir i morgon....

Kommentarer

  • 26 Oct 2015 21:26

    Lycka till!!! Jag dricker psylliumfrö för att hålla igång tarmen. Inget laxerande...

     

Logga in för att skriva en kommentar.