icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
24 januari 2012 06:42
2

Ett första inlägg

Så här jag då bestämt mig för att börja se mig om i bloggvärlden. Kanske är det så att det är dags att hitta ett alternativ till den dyra site där jag nu bloggar. För bloggas ska det! Varje vardagsmorgon bloggar jag om mitt liv med LCHF, motion och livets vedermödor och glädjeämnen. Om jag trivs i mijlön här på matdagboken så ska jag bli plusmedlem och köra på i minst ett år framöver. Viktigt för mig är naturligt vis pålitlig teknik som inte strular allt för ofta, min layout och att det råder ett varmt och stöttande klimat i kommentarerna till bloggarna. På min gamla (nuvarande?) blogg råder en härlig stämning men tyvärr har många medlemmar kommit och försvunnit. Dessutom har det tillkommit mång nya som dyker upp och försvinner igen lika fort. Jag är i alla fall en person som ätit LCHF-kostm i ett drygt år och inte bara minskat åtta storlekar utan även fått ordning på mitt svajande blodsocker och trötthet. Efter första årets många nybörjar fel och efter att jag lyckats få med maken på tåget så väntar nu ett år där jag vill fokuser allt mer på motion. Jag dansar redan flera gånger i veckan men ska lägga till löpning och coreträning - både för att stärka kropp och kondition och för att försöka gå ner ytterligare i vikt. Jag har ca 10 kg kvar till min målvikt och ca sex kilo till ny tiotalsiffra. Jaha, då kör vi väl då: [FET]Dagens mat[/FET] Ägg och bacon frukost Köttfärsbiffar med ost Äggmellis Middag med familjen [FET]Dagens motion[/FET] Promenad till jobbet och löpning hem Träning efter corestärkande program

Kommentarer

  • 24 jan 2012 07:48
    Mallag
    Välkommen hit, här ska det peppas, vi har ju alla ett gemensamt mål! Wow åtta storlekar, vilket fantastiskt resultat :) guldstjärna till dig!!
  • 23 apr 2012 15:57
    Hej LCHFtjej. Jag håller med Mallag, vilken fantastisk prestation. Vilken förebild för oss som precis har startat. Lycka till med den sista målsträckan. Hoppas att du trivs här och hoppar över till oss.

Logga in för att skriva en kommentar.