icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
2 oktober 2014 19:00
3

Ensam och förkyld

I natt vaknade jag med ont i halsen och hela dagen har jag känt mig frusen och eländig med huvudvärk - bara vanlig förkylning så klart, men men det är ändå till att tycka synd om sig själv.wink

Maken har rest på vinresa med sina kompisar och blir borta till söndag. Sonen ger sig av i morgon och blir även han borta till söndag. Jobbigt och skönt på samma gång...

Idag har jag ätit:

ägg och bacon

pastrami med varma grönsaker

broccolisoppa, ägg, slantat isterband (rester från veckan som gått)

PS

Jag har fortfarande inte ätit av bullarna jag bakde. Hade nog tagit en idag om jag inte fått en kommentar igår på bloggen om att det var starkt att baka men inte äta själv. Tur att jag har er alla cyberkompisar!

Gillar

Kommentarer

 • 2 okt 2014 19:31
  ImmaAmmi

  Starkt av dig att avstå, trots att bullarna finns där!

  När jag handlade på Coop i dag, så gick jag igenom HELA godis-avdelningen, TITTADE på allt godis, men det fanns inget som jag kände absolut behov av, så jag GICK DÄRIFRÅN till kassan.

  Kände mig mäkta irriterad när jag såg att de hade satt fram korgar med KANELBULLAR precis jämte kassan. VAD tänker de med??? Tänk om jag hade kommit med 2åringen under värsta rusningstiden och tvingats stå i en långtids-kö??? Hur stort tålamod tror de att de andra i en sådan kassakö har för en eller flera socker-skrikande småttingar??? Attans, jag skulle ha klagat på detta hos receptionen, typiskt, att jag kom på det först nu!

 • 2 okt 2014 21:10

  Hoppas du känner dig piggare snart! Härligt att du kunde motstå bullarnayes.

 • 3 okt 2014 06:17

  ImmaAmmi! Vad trött man blir på affärernas knep. Hela grejen med Kanlebullens dag är ju att Hembakningsrådet vill lyfta en svensk tradition att baka själv. På min ICA dumpas priset på kanlebullar lagom till denna helg - bullar med margarin och annat skräp i.

Logga in för att skriva en kommentar.