icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
1 oktober 2014 07:00
2

En blä-dag

Utan att skriva för mycket så hade jag en jobbig dag igår. Eller dagen slutade snarare i ett väldigt svårt samtal där jag fick ta emot en annan personas frustration och ilska och stå som symbol för den personens egna tillkortakommanden.

Jag tog  tag i det hela, fann mig och gav svar som jag kände mig nöjd med. Jag meddelade även min chef och hade debriefing med mina närmaste kollegor. Jag känner deras stöd men men...

...det var väldans svårt att släppa den andra människans sida av det hela. Jag var tvungen att säga nej till någon i ett sammanhang som den personen inte alls kunde förstå.

När jag kom hem (sent, vi hade föräldramöte) var jag fortfarande varvad. Jag åt mat som familjen sparat åt mig - men precis som dagen innan var jag väldigt sugen på "nåt gott".

Jag testade att "pysa ut lite" genom att beklaga mig för maken om att jag var sugen men inte hungrig. Sedan gjorde jag som kvällen innan och tog en kopp te med kokosfett i.

Efter en stund började jag gäspa. Jag gick och lade mig på spikmattan tills maken kom och lade sig han också, då tog jag bort min spikmatta och somnade och sov gott ända tills på morgonsidan.

I morse hade jag världens mardröm om att vi var instängda hela jobbet på en föreläsning i en aula. Vi hade hamnat hos någon konstig sekt och människor runt mig föll i trans. Jag trängde mig ut och hittade en nödutgång. Sedan följde en lång flykt där jag kämpade för att samla ihop min familj. Vi reste med buss, tunnelbana och båt innan vi hittade en skyddad plats vid havet där vi var fria. Vaknade helt slut men med en stor tacksamhetskänsla över att jag har min familj...

Igår åt jag:

ägg och bacon

kyckling med grönsaker

köttbullar, kokt ägg och bea (matsäck pga lång arbetsdag)

falukorv och te med kokosfett

Kommentarer

  • 3 okt 2014 08:06
    gittan52

    Det var nog mycket du hann bearbeta i den drömmen...

  • 1 okt 2014 09:43
    ImmaAmmi

    Vet hur det kan vara... en del dagar är bättre än andra, hoppas det blir en sådan "bättre"-dag idag istället för jobbiga gårdagen... Skönt, att du kan koppla av med familjen, i alla fall... :)

Logga in för att skriva en kommentar.