icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
12 mars 2015 07:03

Effektiv onsdag

Igår hade jag min tidiga arbetsdag när jag slutar två. Jag slängde in en tvätt och vattnade blommor redan före jobbet. När jag kom hem kände jag mig rätt trött men gick direkt och hängde tvätt och hällde städmedel i toan.

Sedan gjorde jag fettkaffe och satt i solen på altanen. Jag hade kökstimern på 30 minuter och när kaffet var slut satt jag och blundade tills det började pipa.

Så satte jag i gång med veckostädningen. När jag var klar satte jag in maten i ugnen och körde benträning medans den blev klar.

Efter mat och dusch blev det tid för meditation. Rätt häftig känsla - det började skymma när jag satte mig och när jag var klar var det nästan helt mörkt i rummet. Sedan blev det en kopp te framför TVn och redan strax efter nio var jag helt slut, borstade tänderna och somnade och sov bra hela natten.

Det känns så skönt att vakna och ha städat hemma! Idag ska jag göra veckomeny och skriva nota efter jobbet och sent i kväll ska vi åka och veckohandla. Sedan har jag trollat bort alla mina måsten och fredag eftermiddag börjar helgen. En måstefri helg....

Igår åt jag:

  • ägg, stekfläsk och te
  • fiskgratin
  • fettkaffe
  • flygande Jakob

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.