icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
15 april 2015 07:20
1

Den som sover syndar inte

Qui dormit non peccat. Den som sover syndar inte. Kanske vore något att tatuera in på armen (OBS! skämt - jag ska inte tatuera mig...)

Men jag är så fastligt trött på kvällarna just nu. I fredags och lördags gick jag och la mig vid niotiden och var sedan i och för sig uppe med tuppen på morgonen.

I höstas när jag började med morgonpromenader somnade jag efter frukost den första veckan (jag hade fortfarande semester då) men sedan vände det och jag blev pigg som en mört.

Igår efter jobbet var jag bokstavligen bara in och vände i hallen. Sonen och jag tog bussen till köpcentret för att hämta ut spelet han fått i påskpresent -men som fick uppskjuten lanseringsdag.

Naturligtvis blev jag jättehungrig och det blev snabbmat som vi tog med hem på hemvägen. Jag gjorde val enligt LCHF men det blir ändå aldirg lika bra som hemlagat. Idag visade vågen plus ett kilo. Vet inte vad de har i maten. Dolt socker? För mycket salt? Hur som helst så försvinner det kilot på ett par dygn - så det är väl vätska, tänker jag. Snabbmat smakar inte gott - men ibland är det gott att slippa laga själv.

Slappade först i soffan efter middagen men gick sedan och la mig kvart över åtta - läse lite men somnade rätt fort...

Och ja, nu känner jag mig utvilad igen. smiley

Onsdag - är lika med den dagen jag mentalt förtränger att jag ska jobba. Jag kör hårt hemma redan på morgonen. Första tvätten centifugerar redan, blommorna är vattnade och soporna ute i soptunnan. Nu till jobbet och tillbaka och sedan hem och städa klart och göra nota till morgondagens veckohandlande.

Stressigt? Lite kanske men framför allt helt helt underbart att veta på frdagen efter jobbet att man har en hel helg att göra vad man vill på.

 

Gillar

Kommentarer

  • 15 apr 2015 11:29
    Vila är bra :)

Logga in för att skriva en kommentar.