icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
20 oktober 2014 07:01
1

Danskurs

Tyvärr var det nog inte bara ketosen som gjorde att jag kände mig frusen och konstig i slutet av förra veckan. På fredagen blev sonen hemma från skolan med feber och i lördags fick jag hoppa över dansen och vila istället - även jag med feber.

I går söndag var det dans som vi var med och arrangerade så det var bara att stoppa i sig alvedon och åka iväg. Det var jättekul att dansa igen! Jag hade nästan glömt hur bra jag mår efter en dag på dansgolvet...

I fredags åt jag "fritt" igen efter jobbet men tänkte på att handla mindre mängd i affären för att garantera att det inte skulle bli rester över till helgen - rester som ligger och ropar på en från kaklådan... Det blev en påse Ekorrens ekologiska smågodis.

Jag jobbar ihop med en person som tidigare jobbade på ett stort svenskt godisföretag och utan att säga för mycket så har det blivit allt lättare för mig att avstå lösgodis... Kanske skulle man be den personen hålla kurser här på matdagboken (fniss).

Jag kände mig hungrig igår kväll och insåg att jag under dagens kurs druckit mycket kaffe med tyvärr inte haft med mig någon kokosolja att ha i. Det märktes verkligen tydligt på kvällen. Tur att jag laddat upp med små kvargbyttor i kylen.

Igår åt jag:

  • finncrisp med ost, kokt ägg, leverpastejsskivor, morotsjuice och te (riktig helgfrukost kändes det som)
  • kycklingsallad
  • proteinbar
  • ägg och bacon samt hallonkvarg

Träning:

Danskurs 11-16 (med matpaus)


 

Gillar

Kommentarer

  • 20 okt 2014 12:23
    utter

    Vad härligt det låter med dansen! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.