icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
1 mars 2015 18:58
2

Dansdag, 12/40

Idag har jag dansat squaredans mellan 11-16 och sedan linedans 16-17. Kul! Men jag var bra trött i hjärnan när jag cyklade hem i regnet.

Det var sjätte och sista gången den här våren som vi intensivdansar på söndagar. Naturligtvis blir det mer squaredans i vår men inte på just den här kursen. Lite kul är att se hur vana vi blivt vid att exakt beräkna matsäcken. En fettkaffe var att dricka på första fikarasten, varit salladslåda (idag blev det rostbiff) och så varisn chokladboll att ta till eftermiddagens kaffe för att få i sig ytterligare lite fett.

Egentligen hade det räckt att göra rostbiff- och ostrullar till lunch men vi har märkt att det blir färre kommentarer om man bottnar sin matlåda med lite gröna salladsblad... Tänk var många självutnämnda dietister det finns...

Idag är det tolfte dagen av 40 i fastan och jag har ätit:

 • ägg. stekfläsk och te
 • fettkaffe
 • rostbiffssallad
 • kaffe med chokladboll
 • LCHF-pannkaka med grädde och blåbär

Nu har jag duschat, ätit middag och stekt ägg och fläsk till nästa veckan frukostar - och blandat två chiapuddingar att ta med till jobbet.

Gonatt!

Gillar

Kommentarer

 • 1 mars 2015 19:10
  utter

  Vad härligt det låter med din dans! :-)

 • 1 mars 2015 19:55

  Oj vad härligt det låter med dansen!
  Lite avis är jag allt på att du grejar sånt, jag skulle bara snärja in mig och bryta nått :-)

Logga in för att skriva en kommentar.