icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
12 mars 2014 07:14
1

Dans i kväll

Det blir allt mindre skakigt med sonens skolgång. Mer och mer sjunker det in att han är frisk och ska iväg varje dag till skolan. (Han var hemma från skolan större delen av förra läsåret). Fortfarande är måndagarna lite jobbiga. I måndags samåkte hela familjen med bilen; först släpptes jag av och sedan skjutsade maken sonen. Väl på plats i skolan stannar sonen gärna. Han trivs och har det bra. Igår tog vi bussen ihop på morgonen och idag följer jag honom till bussen men cyklar sedan iväg själv. Trots att sonen är 15 år och jag själv utbildad speciallärare så är det nog mitt svåraste uppdrag någonsin att hjälpa honom... Men, men det går stadigt framåt. Vissa dagar är man livsnödvändig och får agera blompinne (stöd i livet) och nästa dag är han väldigt mycket tonåring och fullt kapabel att klara sig själv. Det är inte alltid man hinner med i svängarna. Jag hade en bra arbetsdag igår. En sådan där dag när jag hann bocka av många små uppgifter som samlats på min att-göra-lista. Jag hann också vara ute en stund mitt på dagen och få lite sol på näsan. Väl hemma igen var jag helt slut och efter mat och dusch blev det TV-soffan för mig. Ikväll blir det dans för mig och annat för maken - så jag ska få skjuts med några danskompisar. Bra! För då måste jag gå och kan inte backa ur. Ibland måste man tvinga sig iväg för att få kul...

Gillar

Kommentarer

  • 12 mar 2014 09:18
    Donnina
    Hoppfullt att det verkar gå bra med din son. Lycka till med fortsättningen!

Logga in för att skriva en kommentar.