icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
10 October 2014 06:48
3

Dagen slutade i alla fall bra...

Igår kom jag till jobbet en god stund innan jag började, tog en kopp kaffe med några kollegor och njöt av att börja dagen lugnt. När jag kom tillbaka till mitt rum hade sonen smsat tre gånger och ringt fyra.

Jag ringde upp honom och stackarn hade panik. Han hade fått ont i ryggen och trodde inte ens att han kunde stå upp - det var nog bäst att jag kom hem så att vi kunde åka raka vägen till akuten.

Där stod jag ganska handfallen och dessutom började min kollega senare igår så det var inte bara att släppa allt och fara iväg. Ringde föräldrarna (pensionärer) som gjorde en utryckning.

Det visade sig att sonen nog sovit lite konstigt och därför fått ont "på en fläck" som min mamma uttryckte det. Hon och pappa tog med sig sitt stora barnbarn hem för "observation" under dagen.

Det kommer nog att vara så här ett tag framöver, tänker jag, att sonen blir livrädd när han får någon krämpa och att jag blir lika orolig jag. Men med tiden vågar vi lita allt mer på att han är helt frisk och återställd och vi kanske kan se små krämpor som vad det är och inte som stora bekymmer.

När jag kom hem från jobbet tog jag lite "rast" och kände sedan att jag var sugen på att träna. Vilken skön känsla!

Hoppas innerligt på att få iväg sonen till skolan idag...

Igår åt jag:

ägg och bacon

chili con carne med sallad

kokt ägg med leverpastejsskivor och några mandlar innan träningen

korvstroganoff med gröna bönor

 

Och tränade:

morgonyoga med styrketräning med kettlebells

LDB-utmaningen dag 5

sprang intervaller i 30 minuter på löpbandet

Gillar

Kommentarer

 • 10 Oct 2014 07:06
  Tita

  Roligt att följa din träning och ditt intag ibland tycker jag att du äter så lite men du verkar ha god ordning på vad du behöver.

  lycka till!

 • 10 Oct 2014 10:05

  Vad duktig du är med kost och träningyes!

 • 10 Oct 2014 17:42

  Jag äter mycket fett och det ögr mig mätt länge så mellis behöver jag knappt längre. Men jag tvingar inte mig själv - är jag hungrig så äter jag helt enkelt en extra gång.

Logga in för att skriva en kommentar.