icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
27 mars 2015 07:23

Bra vecka men utan ketos

Jag känner mig nöjd med mig själv. Till och med igår när jag var dödstrött efter jobbet och fick skjuts hem av maken så lyckades jag vända ett sjukt stort godissug och tog istället en kopp kaffe och en skål med grädde och bär när jag kom hem. Somnade vid halv fem och sov två timmar.

Precis som tidigare i veckan kände jag mig sedan okej och lagade mat, tränade osv.

Idag har jag kort arbetsdag. Behövs det sover jag en stund sedan när jag kommer hem, och så ska vi veckohandla. I morgon kommer det kompisar på besök och på söndag blir det både dans och trädgård. Äntligen lov!

Tyvärr hamnade jag aldrg i ketos den här veckan. är ändå nöjd med att ha stått emot att äta fel. Men istället har det blivit lite nötter, en finncrisp med ost eller bärgrädde på kvällarna.

På måndag  har jag lov men maken jobbar - då ska jag ta tag i ketosen. Brukar gå bättre när jag får vara ledig och fokusera på mig själv.

Trevlig helg!

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.