icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
28 March 2014 07:12
1

Bra vecka

Den här veckan har jag varit riktigt vårtrött på kvällarna, så trött att jag har knappt hunnit registrera vad som hänt och skett. Jag har nästan sovit innan huvudet hamnat på kudden - och varit superpigg på morgonen. Typiskt mig att bli lite överdriven när ljuset kommer tillbaka. Men nu när jag tänker på det så har maten funkat jättebra hela veckan. Att äta stekrester med smör och ost till frukost var ett riktigt vinnande koncept. Jag uppfattade knappt att jag har motionerat - men likadant där, när man summerar; yoga på morgnarna, cykel till och från jobbet två dagar, 2 st 45 minuters promenader de andra dagarna och dans två timmar i onsdags. Idag blir det buss ner till badhuset (simskola, med mig bredvid bassängen) och sedan promenad hem från jobbet i eftermiddag. Det har också blivit en hel del utevistelse och promenader på arbetstid tillsammans med elever. Inte alltid i så snabb takt - men jag rör ju på mig... Ikväll blir det lugn och ro och i helgen börjar åter trädgårdssäsong på allvar. Nu har vi ägnat de senaste helgerna åt att ansa buskar och klippa döda perenner - NU börjar vi med det vi vill... Först ut blir grunden till nya växthuset.

Kommentarer

  • 28 Mar 2014 07:21
    gittan52
    Åh, vad härligt med ett nytt växthus! Vi har ett litet på vår tomt och det är så underbart att kunna gå ut dit och plocka solmogna tomater! Här har jag nu en hel del tomatplantor som kommit upp en bit, men det är för tidigt att ställa ut dem i växthuset (vi har ingen värme där). Härligt när motionen liksom bara finns där utan att man tänker på att man "måste" motionera :) Tack för din rara kommentar i min blogg!

Logga in för att skriva en kommentar.