icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
25 mars 2015 07:02

Bra tisdag

Gårdagen försvann snabbt trots, eller på grund av, lång arbetsdag. Tyvärr hade köket glömt laga mat till mig - men det löste sig med lite grönsaker och så hade jag en Skyr i väskan med hemifrån....

Kvällsmaten blev burgare (sonens önskan) - maken tackar helt nej men jag äter utan bröd och tycker att det funkar ganska bra för mig. Bra att kunna ta till snabbmat vissa gånger. Handlar bara om att välja rätt.

Insåg i går att jag är inne på min sjätte vecka med styrketräning fem dagar i veckan. Har tränat helt obrutet men bytt dag vid något tillfälle och slagit ihop två pass vid ett annat. Känns peppande att jag klarat genomföra detta.

Idag är det kort arbetsdag och mao den dag jag vigt åt att göra bort olika måsten. Första tvätten ligger redan i maskinen och kommer att vara klar för att hängas när jag kommer hem, och blommorna är vattnade. Börjar bli rutin med onsdagsstädning/tvätt nu - härligt. Veckohandlar gör vi på torsdagar. Och sedan är helgen fri....

Roligt nog har en hel del av den friheten ägnats åt att storstäda källaren, åka till återvinningen och tvätta fönster.... men frivilligt - det är väl det som är klon.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.