icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
24 mars 2015 06:49

Bra måndag

Började gårdagen med yoga och stekt ägg med fläsk - och så trillade dagen på utan särskilt stort fokus på mat. Däremot frös jag och kände mig eländig och förkyld. Det kändes som det var mest synd om mig i hela världen, trots att kollegor och elever - och min familj - känner sig likadant.

Eftermiddagens sista möte blev inställt pga sjuk kollega och jag tog chansen att åka hem och vila upp mig. Det blev fettkaffe och mellis i soffan framför ett avsnitt av Biggest Looser och sedan somnade jag och sov i tre timmar.

Kände mig konstigt nog okej när jag vaknade; lagade mat, styrketränade och mediterade. Bra slut på dagen med andra ord.

Idag vägde jag exakt som igår morse. Ja, jag vet, jag ska ställa bort vågen.... Men det händer saker i kroppen. Jag springer och kissar hela tiden och vaknade halv fyra i morse och var bara tvungen att gå på toa.

Nu till en bra tisdag. Inte längre fokus än så - bara göra bra val idag.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.