icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
17 januari 2017 06:54
3

Behöver bälte nu

Nu känns det som om det rullar på. Jag har hittat balansen i hur mycket jag behöver äta för att hålla mig mätt och vilket mellis som blir lagom att ta med. Säkert blir det bakslag, men just nu surfar jag på vågen.

Dessutom har jag ett fysiskt bevis på att det går bra nu. Jag har fått leta fram ett bälte till jeansen. Gick hela fredagen och drog i byxorna som inte ville stanna uppe.wink

I söndags år vi entrecote och eftersom det går jättebra att äta middagsrester till frukost när man äter LCHF blev det lyxfrukost i går. Och igår blev det broccolisoppa till middag - så till dagens lunch har jag fyllt en liten termos med soppan och tagit med några oststavar och en gurkbit att äta till.

Magen har varit helt lugn sedan jag slutade dricka kaffe på jobbet! Nu blir det tepåsar istället ett tag framöver.

Tyvärr verkar jag ha fått makans förkylning så idag har jag lite feber (men ändå tillräckligt frisk för att jobba) och känner mig urrig. Ska bara orka mig igenom dagen - i morgon har jag kort arbertsdag.

Igår åt jag:

 • entrecote med ost och smör
 • köttfärsbiff med ungsstekta morötter
 • kokt ägg och ost- och skinkstavar
 • ädelostsoppa med broccoli och hembakt LCHF-bröd

Träning:

 • morgonyoga
 • promenad jobbet tur och retur

Gillar

Kommentarer

 • 17 jan 2017 06:57
  FrkM

  Vilka härliga framgångstecken! 

  Skönt magen håller sig i schack :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 17 jan 2017 07:11
  Bella50

  Heja heja 👍

 • 17 jan 2017 09:35

  Så kul när man ser resultat ☺. Heja dig

Logga in för att skriva en kommentar.