icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
8 december 2014 07:00
4

Bedömas av andra

Jag tänker mig att jag står fri från att bry mig om hur andra bedömer mig. Visst kanske någon ser mig som en kort rultig person - men jag vet ju ändå hur mycket tjockare jag varit. Visst kanske grannen tycker jag ser löjlig ut när jag joggar hem efter en tur - men de vet ju inte om jag sprungit tre kilometer eller tre mil...

Hur som helst - så upptäckte jag i fredags kväll att jag saknade en svart kjol. Vi for till köpcentret strax innan stängningsdags. perfekt tid så här i julhandeln, nästan helt tomt på kunder. In på Kappahl och frågade efter en kjol jag sett på hemsidan. Expediten tar fram en medium (medium!) och frågar vilken storlek jag vill ha. jag tvekar och föreslår large men hon envisas.

jag provade och kjolen satt jättefint - nästan lite löst! Vilken lycka att någon annan kan se på mig och bedöma mig som en medium!

Och så mycket var det med att vara oberodende från andras dömanden...cheeky

Gillar

Kommentarer

 • 8 dec 2014 07:15

  Vad kul och varför vara oberoende av positiva kommentarer som i det här fallet expediten samt att hon hjälpte dig se dig själv med andra ögon. Bara att glädjas och tacka för..  Härligt och grattis till nya kjolen!

 • 8 dec 2014 13:52
  Donnina

  Jätteroligt, måste kännas härligt att kunna ha en mindre storlek än du trodde! Hur många kilon har du tappat, är du i mål snart? Tittade på din "profil" och där står startvikten kvar, därför blev jag nyfiken.  wink Ha det gott !

 • 8 dec 2014 16:35

  Håller med föregående, man måste ju ta till sig av positiva kommentarer. Grattis bra jobbat, se till att njuta ordentligt var gång du tar på dig kjolen smiley

 • 8 dec 2014 18:57

  Jag tror inte vikten i min profil stämmer särskilt väl. Nu är det länge sedan jag vägde mig. Jag blir så bestt av siffror när jag väl börjar väga mig och ganska ledsen eftersom jag bygger muskler och därför ökar i vikt ibland.

  För ganska exakt 15 år sedan vägde jag 110 kg och hade stl 54 (156 lång...) nu har jag ett par jeans stl 40 som sitter löst.

  Livet har gått upp och ner och därmed vikten - men med LCHF står jag still ett tag ibland och tar sedan ett kliv nedåt.

Logga in för att skriva en kommentar.