icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
22 maj 2015 06:51
1

Bättre idag

Fredag!

Igår efter jobbet kom jag hem, tog en alvedon och gick i säng. Jag frös och kände mig febrig och eländig. Vaknade efter tre timmar och såg lite på TV med familjen. Bestämde mig för att ta en riktigt lugn dag idag med så få krav på mig själv som bara är möjligt. Övervägde till och med att lämna walk over till sonen i vadslagningen om att komma upp i 250 chins och 250 squats på en månad...

Så vaknar jag i morse utan huvudvärk. Jag gjorde 150 squats(lätt!) och sedan 150 chins. Nu har jag ätit frukost och känner mig som vanligt. Jag hade tänkt ta bussen ner till Badhuset idag (simskola på jobbet på morgonen) men det blir cykel som vanligt.

Skönt ändå att det är fredag. I eftermiddag ska jag hem och lägga mig på soffan med en tidning. Men jag undrar ändå om det inte är så att kombon av LCHF och träning har gjort att jag hamnat i nån sorts tillstånd där jag inte blir sjuk utan bara halvdålig - men ändå kan släpa mig till jobbet. Vore skönt om det var så.

Mors dag på söndag! Normalt sett brukar vi inte fira men i år ska jag ge min mamma en ryggsäck som hon gärna ville ha.

Trevlig helg!

 

Gillar

Kommentarer

  • 22 maj 2015 09:08

    Härligt att du gjorde både squats och chinsyes!

    Önskar dig en solig och trevlig helg!

Logga in för att skriva en kommentar.