icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
10 augusti 2016 07:39
3

AW med jobbet

Det där med att umgås efter arbetstid för att lära känna varandra och ha det mysigt - det skapar alltid ångest, säkert hos fler än mig.

Värst är väl när man redan i dörren får en oönskad mugg med något sött (och kanske starkt) och en papperlapp i handen med tex "blåmes" på. Först ska alla "blåmesar" sitta vid samma bord och äta - tänkt att bli en fin blandning och tillfälle att prata med någon ny, men blir i praktiken krystad tystnad. Sen får man en låda med nån sorts rekvisita och sak smyga ivär till något rum tillsammans och producera fram en rolig sketch att visa för övriga kollegiet. USCH!

MEN IGÅR - då skulle ni ha varit med! Det var så himla kul!!!!

När jag kom till golfrestaurangen där vi hade vår after work fanns det redan några där. Flera hade ett vinglas i handen så jag beställde en cola zero - alltid bra att ha något i handen tänkte jag.

Medans vi satt där droppade det in allt fler och fler. Plötsligt kom någon fram och satte sig vid vårt bord - någon vi inte kände igen alls. Det visade sig att det var en trollkarl som gjorde korttrick och minglade med oss.

Maten var perfekt för en LCHF:are; grillbuffé. Buffé är alltid smidigt och jag fick både mozzarellasallad, olika sorters kött och en hemgjord chilibea.

Till kaffet blev det med trolleri med inslag av standup. Vi skaratte så vi fick ont i magen. MEN vi skratte inte åt varandra - vi skrattade tillsammans!

Jga kände mig så himla pigg och glad när jag kom hem - påfylld inte dränerad. och idag känner jag mig "normal" och på gott humör.

Igår åt jag:

 • grön smoothie
 • matlåda med ägg, ölkorv och små tomater, drickkvarg
 • en liten kvarg hemma innan jag åkte
 • AW med grillbuffé

Jag är en riktig känsloätare och den känslan finns inte som jag inte kan förstärka med mat...

Såklart ville jag belöna mig när jag kom hem igår kväll - men jag hade huvudet med mig och valde en kopp te med tre paranötter och en ölkorv. Bra gjort av mig!, om jag får säga det själv.yes

Gillar

Kommentarer

 • 10 aug 2016 07:46

  Bra jobbat tänk så änkelt det vor om man kunde ta problemen när de kom ocg inte tänka flera dagar inna på dem.

  Pepp Pepp

 • 10 aug 2016 07:48
  Bella50

  Säger jag med 👏👏

 • 10 aug 2016 09:56
  gittan52

  Så kul när något man bävat för faktiskt blir något riktigt bra wink

Logga in för att skriva en kommentar.