icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
20 februari 2015 11:36
1

All dressed up and nowhere to go

Vaknade med grym träningsvärk och efter yoga och frukost kröp jag ner under en filt i soffan och såg gamla avsnitt av Law and order och Numbers. Släpade mig upp och klädde mig eftersom sonens mobil krånglat ett tag och vi skulle ta bussen in tilll stan tillsammans.

När jag var klar hade han upptäckt att felet kanske redan var löst - eller i alla fall inte behövde åtgärdas idag...

Och jag som redan var ombytt!

Nu kämpar solen förtvivlat för att ta sig fram bakom molnen så det blir väl till att gå en promenad istället då. Det var säkert menngen från början!

Gillar

Kommentarer

  • 20 feb 2015 14:57

    Sol, krokusknopp tittar opp och fågelsång.

Logga in för att skriva en kommentar.