icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
9 augusti 2016 07:51
2

Aktivitetsarmband o vårdplanering

Jag har skaffat mig ett aktivitetsarmband. Lyckades hitta ett helt utan display, så diskret det bara gick.

Den regisrerar steg och säger till om jag sitter still för länge. och så blir jag väckt på morgonen när jag sover som lättast.

Få se om jag köper en mer avancerad modell om ett år eller om jag tröttnar om några veckor - det kan gå åt båda håll. Det är känneer tyvärr inte när man tex cyklar eller använder crosstrainer - men det går att lägga till i efterhand som en liten motionsdagbok.

Idag får ni gärna hålla en tumme eller två. Ska iväg på vårdplanering med svärmor. Nu blir det till att dra nytta av alla år med samtal i tjänsten om jag ska lyckas få över henne på vår sida...

Gillar

Kommentarer

  • 9 aug 2016 08:27

    Den modellen har jag också haft. Uppgraderade efter ett år så att jag även får vilopuls. Tyvärr verkar det som om Jawbone ska sluta med aktivitetsband. Synd för jag tycker de har gjort de snyggaste. Många tror att det är ett designat smycke.

  • 9 aug 2016 09:26
    Helen4

    Jag har en Fitbit Surge inte snygg men jag är totalt beroende av den!
    Framför allt har den koll på pulsen.

Logga in för att skriva en kommentar.