icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
6 augusti 2014 12:15

Äntligen lite regn

Dag tre av mitt två veckor långa "väcka kroppen-projekt" och vissa rutiner börjar sätta sig. Idag regnade det när jag klev ur sängen men jag hoppade ändå i mina träningskläder och gick ut på promenad, sedan styrketräning och dusch.

Till frukost stekte jag ägg och bacon i massor så att det räcker även torsdag och fredag, baka att värma i micron. Skönt när jag ska iväg till jobbet i morgon att veta att frukosten lagar sig själv medans jag duschar.

Jag kör med min minsta kettlebell just nu och som väntat börjar jag få ont i musklerna. Måndag och tisdag gick väldigt lätt och det var frestande att lägga på mer vikt - men idag räckte det alldeles utmärkt. Bäst att skynda långsamt och hålla sig på den här nivån ett tag till.

Nu ska jag strax åka ner till stan och äta sen lunch med min son och sedan hem och packa väskan och ta fram matlåda, cykel och kläder. Imorgon börjar jobbet.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.