icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
17 October 2014 06:57

Äntligen fredag

Fredag äntligen här! idag känns det verkligen så...

Jag mår fortfarande konstigt men har varken ont i halsen eller hosta. Jag börjar undra om det helt enkelt är ketosen som spökar. Ibland blir jag väldigt frusen när fettdriften sätter in. Och det skulle ju kunna stödjas av att jag känt mig bättre varje dag när jag cyklat till jobbet och därmed rört på mig.

På morgonen har det varit dubbla tröjor hela veckan och efter jobbet en varm filt i soffan - oftast med en varm katt ovanpå. Kalla fingrar och fötter.

Idag är det dags för simskolan igen. Mest ombyte och bara lite simning, men i år ska jag vara i vattnet - förra året hade jag uppgifter på torra land. Mest jobbigt tycker vi vuxna men kan ändå inte låta bli att dras med av barnens tindrande ögon och förväntan.wink

Både i morgon och på söndag är det dans. Först i grannkommunen och sedan på hemmaplan. Kul!

Igår åt jag:

  • ägg och bacon
  • fisk med grönsaker och sås
  • finncrisp, kvarg och te med kokosfett
  • hamburgare utan bröd

Den enda motionen igår blev cykel till och från jobbet.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.