icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
10 augusti 2015 19:14
4

-3,9 kg

Så var första veckans uppryckning efter semestern avklarad! I fredags vägde jag mig och hade gått ner 3,9 kg! Mest vatten antar jag, men ändå väldigt peppande.

Nu känner jag mig inspirerad av min man, som höll på över ett halvår med LCHF utan ett enda avsteg - när han väl bestämt sig så genomför han. Han tog ett litet avbrott under semestern men även han började för fullt igen för en vecka sedan. Före semestern hade han minskat mer än 21 kilo, han ökade nästan 5 kg under de tre veckor vi åt fel men är nu tillbaka på vikten han hade före semestern.

I helgen har det blivit en del godsaker men inom godkänd kolhydratnivå. Jag bakade tex scones åt oss i lördags till frukost och på kvällen gjorde maken LCHFglass med smak av hallon och lakrits.

MIn plan är att hålla mig under 20g kolhydrater per dag de närmsta tio veckorna och att väga mig efter fem och efter tio veckor. Jag tänker fortsätta fredagsfika med sonen och helgmysa - men med smarta val som gör att jag håller mig under 20g men ändå känner skillnad på vardag och helg.

Två semesterdagar återstår - och det känns helt OK! Jag gillar mitt jobb och är glad att få börja igen efter semestern. Men visst har det varit skönt att vara ledig.

Gillar

Kommentarer

 • 10 aug 2015 20:58
  Tita

  Oj det var bra minskning lycka till i fortsättningen också!

 • 10 aug 2015 21:11

  Wow! Bra jobbat med vikten!! Smarta val är grejen helt klart :-)

 • 10 aug 2015 22:31
  Bella50

  Bra där . Grattis 🌹👍

 • 12 aug 2015 17:08

  Heja dig!!!

Logga in för att skriva en kommentar.