icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
29 augusti 2014 07:31
2

20 promenader

Nu har jag morgonpromenerat i fyra veckor och hunnit med tjugo rundor.

Den största skillnaden märks faktiskt här på bloggen - i våras skrev jag många "äntligen fredag jag är jättetrött"- inlägg men nu har det blivit "jahapp, fredag igen och ännu en träningsvecka till ända". Känner mig stolt!

Första veckan tog jag på ren nyfikenhet och fullkomligt skuttade runt. Andra veckan var seg - men jag hade lovat mig själv att hålla på minst två veckor. När fredagen kom så kom också stoltheten och jag "skrev på" för två veckor till. Tredje veckan var lite förkyld och mycket på jobbet men jag släpade mig runt och somnade sedan en stund varje dag efter jobbet.

Och så nu då, fjärde veckan, och den stora skillnade har varit att jag nu BARA GÖR. Precis som jag ville har jag nu lyckats fokusera på genomförandet. Jag bara går upp och går min lilla runda och så är det bra med det...

I onsdags gick förresetn maken en egen morgonrunda efter mig - och han har i alla fall inte sagt nej till att vi skulle kunna gå tillsammans ibland - så då kanske det löser sig med mitt problem kring hur det kmmer att kännas att promenera när det blir mörkt på morgnarna.

Blir det två veckor till? Japp! Jag har redan skrivit på för två veckor till...

Trevlig helg alla! I morgon blir det  besök på växtmarknaden i Torshälla och upptaktsdans på squaredansklubben.

Oj, nu måste jag skynda till jobbet...

Gillar

Kommentarer

  • 29 aug 2014 08:45

    Jättebra! Heja heja! :)

  • 29 aug 2014 16:17

    Absolut!

Logga in för att skriva en kommentar.