icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
11 januari 2017 06:53
2

2 av 28

Förra veckan gjorde jag avsteg från min kostplanering två gånger. Och den sortens avsteg lever alltid vidare i mitt huvud. Varför måste jag alltid ha så mycket tuffare regler för mig själv än för andra?! Hade det varit en kollega hade jag sagt; - Men du har ju gjort rätt nästan hela tiden, fokusera på det istället!

Om man tänker sig att jag äter fyra gånger på en dag - frukost, lunch, mellis och middag - så är det 28 måltider på en vecka. Och jag slarvade med två.

Jag behöver jobba på good enough, när det gäller mig själv.

 

Gillar

Kommentarer

 • 11 jan 2017 07:40
  Bella50

  En gång är ingen gång...heter det ju. Var stolt 👍

 • 11 jan 2017 20:50
  FrkM

  Helt rätt tänkt!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.