icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
6 oktober 2014 07:11
4

-2,2kg

Minus 2,2 kg denna veckan och jupp, man har trillat dit och vägt sig igen.... mest för att jag tog ny sats förra veckan och första veckan är det ju som bekant allra roligast att väga sig.

Samtidigt märkte jag hur hjärnan började snurra igång på målvikter, delmål resultat till jul mm mm En farlig balans det där - för så fort det blir mindre resultat en vecka tappar jag sugen och glömmer bort att tänka långsiktigt.

Hur som helst så blev det en bra vecka. Jag tränade styrka och smidighet i går eftermiddag och gjorde mina övningar i morse. Den här veckan ska jag försöka klämma in ett par kvällspass också eftersom jag slutat med morgonpromenader nu när höstmörkret sänkte sig över oss.

Igår åt jag:

kvarg, te, finncrisp med ost

creme fraiche fisk med gröna bönor (mat låda - hurra! slapp laga mat när jag var ensam...), fettkaffe

ostburgare, dressing, sallad (utan bröd), te med kokosfett

Gårdagens träning:

yoga

styrketräning med kettlebells

första dagen i 30 dagars utmaningen Little Black Dress (LBD)

Gillar

Kommentarer

 • 6 okt 2014 07:48
  ImmaAmmi

  :)

   

 • 6 okt 2014 10:37

  Bra jobbat!

 • 6 okt 2014 20:04

  Åh vad bra gjort! Stort grattis och jag är imponerad av in målmedvetenhet. Undrar lite över detta med kokosfett i kaffet. Är det gott och fungerar det bra när det gäller mättnadskänsla.. ?

 • 7 okt 2014 06:16

  Kokosfettet har en helt neutral smak men kaffet blir lite "oljigt" vilket kändes ovant i början. Vissa föredrar att helt enkelt ta en sked kokosfett och svälja men jag kände det som om jag tuggade på ett stearinljus.. som sagt smaken är som bakensmiley

Logga in för att skriva en kommentar.