icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
22 april 2014 07:12
2

-16 cm i midjan!

Vilken härlig påsk - och vad skönt att få gå till jobbet igen! Jag har haft påsklov i tio dagar och jobbat så mycket hemma att jag inte en sunnit läsa matdagboken. De dagar maken jobbade passade jag på att tvätta fönster, storstäda och handla påskmaten. Det blev också tid att cykla med sonen bla till en lokal glasstillverkare. De röda dagarna har mest fyllt av trädgårdsarbete. Jag gräver, bär, lyfter och kämpar. Sakta växer ett nytt område upp i trädgården. Vi har även satt ny häck ut mor vägen (Tuja-precis som grannen) och jag har påbörjat att göra en fin entré med prydligt fack för soptunnorna och fina växter. Hittills har vår trädgård mest växt fram på baksidan av huset så det känns riktigt trevligt att få göra något som även de som går förbi kan få njuta av. Vädret har varit stabilt men inte supervarmt. För tre dagar sedan var det fortfarande mest skönt att drick kaffe ute om man fick sitta i solen. Så slog vädret tvärt om och de sista två dagarna har vi suttit i skuggan och flämtat mellan arbetspassen. Gårdagens fårfiol hos mina föräldrar avnjöts helt utomhus. Med andra ord blev det fort dags att ta fram lådan märkt sommarkläder och ta sig en titt. Jag har svårt att se i spegeln att jag minskar i storlek och även om ja märkt att jeansen sitter lösare så litar jag inte riktigt på mig själv. Gissa då om jag blev förvånad när förra årets favoritkjol (en skort) var så stor i midjan att den inte ens höll sig uppe. Det blev till att ta fram symaskinen och klippa bort en stor kil bak på kjolen. 16 cm av linningen försvann i ett nafs! Först åkte den bortklippta biten i papperskorgen . men nu hänger den på min anslagstavla - som en riktig trofé!

Kommentarer

  • 22 apr 2014 07:57
    Grattis. Vilken härlig känsla! Trofé är ett bra ordval..
  • 22 apr 2014 10:45
    Supergrattis!! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.