icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
2 mars 2017 06:44
1

1 mars

Jag har som mål att träna varje dag hela mars månad. I någon form.

Igår promenerade jag till och från jobbet. Vi hade friluftsdag så det blev även promenad till och från sporthallen och en del rörelse under dagen - även om det inte var jag som sportade.

När jag kom hem var sonen hos sin mormor och morfar med goda utsikter att få en rejäl hemlagad middag winkoch maken jobbade sent. Det blev "snabbmat" på egen hand i form av stekta ägg och bacon för mig och så en ostbit till teet efteråt. Somade i soffan men vaknade efter en halvtimme.

Jag hade nämligen funderat precis innan jag somnade kvällen innan på vart jag lagt mitt tabataprogram. Så nu var det något som skavde och jag vaknade till och började leta efter mitt papper.

Det hela slutade med att jag bytte om till träningskläder, körde tabataintervaller och slutade med ett långt skönt yogapass.

Jag piggnade till ordentligt men vid sovdags kom en väldigt skön trötthet och jag somnade nog direkt huvudet hamnade på kudden.

Jag testar en sak just nu med min kost. Vågar knappt berätta - jag som ätit LCHF så pass länge. Men i alla fall så äter jag havregrynsgröt till frukost nu. Jättegott och magen känns bra hela dagen. Kostar mig mellan 20 och 30 gram kolhydrater per dag  men sedan kör jag strikt resten av dagen. Kör på så länge det känns okej eller tills jag utvärderar mitt experiment sista mars. Tänker att jag får träna lite mer så att jag tömmer glykogendepåerna ändå.

Mat igår:

gröt

skink- och ostsallad (matsäck)

ägg och bacon

2 finncrisp med te

Motion:

En timmes rask promenad

Tabata styrketräning

Yoga

Gillar

Kommentarer

  • 2 mars 2017 07:33
    Bella50

    Alla sätt är bra, utom de dåliga . Så varför inte ? Hejar på 👏👍

Logga in för att skriva en kommentar.