icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
6 mars 2017 06:42
2

-1,8 kg denna vecka

En dålig månad fick ett bra slut! Minus 1,8 kg denna vecka och nu väger jag tom lite mindre än i slutet av februari. Idag slog det mig vid frukosten att det är någonting-att-fira-måndag, eftersom det är första måndagen i månaden och jag bestämt mig för att fira mig själv och prioritera min hälsa varje månad i år. Funderar på att köpa lite tulpaner på hemvägen, eller kanske ett nytt nagellack... få se vad jag hittar på...

Helgen har varit toppenbra! Vi dansade Kizomba på workshop och social dans i tre timmar i lördags, och i går en timmes Bachata kurs och sedan hjälpdansare i två timmar salsa innan min egen salsakurs började (och den var då ingen dans på rosor - när vi lagom trodde det var över kom nästa låt och nästa låt i ett rasande tempo laugh). Så totalt sju timmars dans på en helg...

...brukar säga att jag är glad i två dagar efter ett danspass - så nu kommer jag väl att sväva på små moln i en vecka framöver!

heartheartheart

Gillar

Kommentarer

 • 6 mar 2017 06:44
  FrkM

  Heja! Du är på gång igen :) Tulpaner tycker jag låter som en bra idé!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 6 mar 2017 08:08
  paloma

  Vilken rolig helg, dans ska vara det bästa sättet att motionera för det håller kroppen och hjärnan ung långt upp i åldern.

  Grattis till ditt minusyes

Logga in för att skriva en kommentar.