icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Livet tar en ny vändning nu, no turning back :)
8 maj 2015 20:05
2

Siffran stiger och midjan minskar

Idag visade vågen + men jag måste köpa ett mindre skärp så nu lämnar jag in vågen på Stadsmissionen som jag gör med alla onödiga prylar här hemma och passar på att köpa ett litet retroskärp från samma affär eller Erikshjälpen som jag också handlar på :) Idag har självkänslan blivit större. Fått kontakt med folk som har samma neuromuskulära sjukdom som jag, folk från hela världen som förstår exakt hur mitt liv ser ut, som inte fördömer och som accepterar mig som jag är, som inte försöker förändra mig så att jag passar de, underbar känsla för jag har känt mig ensam i min kamp, ett osynligt handikapp som har begränsat mig i många år nu. Idag har jag skrivit in mig på en dejtingsajt efter 7 år av singelskap, hoppas få träffa en lchf man med lite handikapp för nu vet jag att lika barn leka bäst ;)

Gillar

Kommentarer

  • 9 maj 2015 07:08
    Tack :)
  • 8 maj 2015 21:14

    Vågen är inte alltid det viktiga och grattis till  att midjemåttet minskar. Spännande med dejtingsidan..Ha en skön fredagkväll.

Logga in för att skriva en kommentar.