icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Livet tar en ny vändning nu, no turning back :)
2 maj 2015 09:00
3

Morgonrutin blev kvällsrutin

Varje morgon går jag tidigt upp, dricker aminosyror på tom mage och går och tränar. Efter träningen dricker jag aminosyror igen och efter nån timme avnjuter jag en stor kopp bpc och på kvällen äter jag middag. Men sen händer nåt med mitt psyke och jag förvandlas till ett sockermonster. Vid 20 tiden tänker jag vit pasta, jasminris, vitt nybakat bröd, nykokt potatis, snickers, bounty, milky way, nutella och andra droger jag gick på innan lchf. Men eftersom jag aldrig tänker på dem på morgonen så tänkte jag att jag måste börja tänka morgontankar även på kvällen om jag någonsin ska sluta tänka på socker. Så jag tar en bcaa drink på kvällen, sätter mig vackert på min hightech motionscykel som har tjänat mig troget i många år som världens dyraste klädhängare, cyklar i 30 min, duschar och lägger mig, börjar läsa en tråkig bok och somnar. Helt otroligt att det funkar. Btw idag är det 4 månader utan socker med lchf och ut åker jeans i strl 32 och in flyttar jeans i strl 26 B-)

Gillar

Kommentarer

 • 2 maj 2015 09:20
  Opnol

  Så bra tänkt! yes
  Min motionscykel är också klädhängare. Mycket praktiskt. Men den fungerar också som samvetsplågare. 

 • 2 maj 2015 09:28

  Grattis och vad fiffigt och bra tänkt! Det visar verkligen att det går att ändra sina vanor med tankens kraft!

 • 2 maj 2015 11:42
  Haha Opnol, dax att rensa samvetet va ;) Tack Eleganz, tankar skapar verklighet på både gott och ont :)

Logga in för att skriva en kommentar.