icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Livet tar en ny vändning nu, no turning back :)
22 april 2015 17:18
1

Hur jag botade min ständiga hunger och ofrivilliga läten i tid och otid

Vad jag än åt, drack eller hur mycket kände jag alltid mig sugen efter mer, nåt sött, en extra portion. Efter varje måltid kunde jag komponera en ny symfoni för dagen, diskant från magen och bas från tjocktarmen. Jag har alltid iofs drömt om att bli en technodj och dubstep blev min specialité. Tog bort gluten, laktos, grönsaker, frukt men ingenting hjälpte. Och så läste jag om resistent stärkelse i en engelsktalande lchf grupp på fejjan. Googlat lite och då kom räddningen från Per Wikholm: "Hälsovinster av resistent resistent stärkelse med vetenskapligt stöd * Insulinkänsligheten ökar, även hos dem med diabetes 2 och metabolt syndrom * Minskad blodsockerhöjning efter måltid * Minskat fasteblodsocker (på morgonen, det s k gryningsfenomenet) * Ökar mättnadskänslan * Minskar problemen med läckande tarm * Bidrar till att "skölja ut" dåliga tarmbakterier, bl a kolerabakterier * Ökar kroppens upptag av magnesium." Jag testade och alla ofrivilliga läten försvann, jag mår bäst ever nu, har aldrig haft en lugnare mage än nu och det tog nästan 2 månader. Läs Per Wikholms blogg om du vill veta mer. Tack Per, du är bäst <3http://www.lchf.se/Bloggar/Blogg/tabid/83/EntryId/10468/LCHF-guiden-till-resistent-starkelse.aspx

Gillar

Kommentarer

  • 22 apr 2015 17:34
    utter

    Vad härligt att du blivit kvitt suget! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.