icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Livet tar en ny vändning nu, no turning back :)
22 maj 2015 08:11
1

Havregrynsgröt med havredryck är bra men inte bra för mig

Idag är det första gången på 3 år jag ätit havregrynsgröt till frukost. Den ska vara glutenfri och bra för magen. Och den va bra för magen men inte bra för min hjärna för nu knappt en timme efter frukosten är jag så hungrig och sötsugen att jag skulle kunna gå ner till gallerian och handla tonvis med sötsaker och äta upp allt på nolltid. Jag som aldrig är sötsugen på morgonen. Men jag skäms för att gå och handla en massa sötsaker, tänk om grannen ser mig och skvallrar för min mamma lol. Som tur är har jag ont i foten så jag kan inte ta mig nånstans idag. Fortsätter bara med lchf och konstaterar glatt att jag äntligen fått en tid på ätstörningscentrum nästa vecka. Nu kapitulerar jag....

Kommentarer

  • 22 maj 2015 18:53
    Hahaha klubb är bra, då är vi mot världens alla sötsaker! Några plommon säger du, låter mkt bra, jag åt upp en megastor mjukglass, mindre bra :( pepp heja kramis på dig myskatt

Logga in för att skriva en kommentar.