icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Livet tar en ny vändning nu, no turning back :)
31 mars 2015 10:02
2

Fettkaffe är bra

Tränar ofta på fastande mage men när jag vill köra järnet på gymmet dricker jag fettkaffe innan. Bcaa efter och middag på kvällen. Blandar 1 msk potatismjöl med 2 dl acidophilusfilen och 0,5 dl grädde eller 1 msk mct olja innan sängen. Per Wikholm har skrivit om potatismjölet som resistent stärkelse, läs gärna hans blogg. Nu är jag med i en testgrupp om grönbananmjölet som resistent stärkelse.

Gillar

Kommentarer

  • 31 mar 2015 10:53

    Jag äter ProbiMage på fastande mage på morgonen för att få ner de nyttiga bakterierna så långt det går innan jag stoppar i mig frukost och magmunnen sluts. ProbiMage innehåller ju även de potatismjöl. I övrigt kändes det som om jag får i mig tillräckligt med resistent stärkelse utan att tillföra extra potatismjöl, jag äter ju både broccoli och nötter.

    Tänkte mycket på gammaldags hälsohem när jag först läste om resistent stärkelse. Just kombinationen av mjölksyrade grönsaker och att dricka potatisvatten måste ju ha varit klockren. Tänk vad mycker vi "uppfinner" igen nutid som varit känt länge hos människor som vågat gå sin egen väg med kost och hälsa.

  • 31 mar 2015 11:24
    Bra tips, tack :) jag slarvar med grönt och nötter är triggade...och exakt, gammal kunskap kommer tillbaks mer och mer. Surkål tex åt vi hemma sen urminnes tider och nu kan man köpa opastöriserad surkål på Ica affären men det känns lite snuskigt så vi lägger in den själva här hemma, alltid bra för magen

Logga in för att skriva en kommentar.