icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Kvittras blogg

96 kg 80 kg 13715
9 januari 2019 21:12
2

Nu finns det inga ursäkter till att inte träna

Skulle till gymmet idag men mitt sällskap sjukt och tydligen nått pågående jippo på gymmet så jag valde att stanna hemma. Kom på att jag kunde koppla min dator till tv'n och köra nått färdigt träningsprogram för nybörjare i stället. Jisses vad jag har legat av mig och vad tung och otymplig min kropp är just nu med pågående skov och extrakilon. Blev två rätt tuffa pass på 30 minuter och jag fick både upp flåset och blev svettig. 

Har ägnat en stund på kvällen för att hitta träning som passar min reumatikerkropp och fann en hel del. Hittade även yoga som jag tror skulle kunna funka utan att jag gör mig illa. Så nu finns det egentligen inga ursäkter till att inte träna och är jag smart borde jag köra detta varje kväll när jag inte varit på vattengympa och gym. Borde få upp både smidighet och kondis på några veckor och dans är ju kul och yoga behöver min reumatikerkropp för att hålla sig smidigare. Att jag aldrig tänkt på det här förut? 🤔

Gillar

Kommentarer

 • 10 jan 2019 14:22
  Monqi

  Bra där laugh 

  Jag har köpt ett begagnat gåband vilket är super när man inte kan/vill ta sig ut, kan inte skylla på regn och många minusgrader tex, haha, bara att starta bandet och ge sig av! 
  Har det står framför tv´n och sätter igång nån spännande serie, då går de 30 minutrarna jag kör på ett killevipp laugh

 • 10 jan 2019 23:33
  paloma

  När jag inte kan gå mina promenader brukar jag sätta på musik och dansa, det blir många steg och man blir både varm och andfådd.

  På vintern när det är halt passar det jättebra med hemmagympa🙂👍

  Tur du kom på en lösning😀

Logga in för att skriva en kommentar.