icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
11 mars 2014 18:53
2

Utmaning för mig själv

I och med att jag inte kan träna så räknar jag med att viktminskningen kommer att ta längre tid. Inspirerad av en annan medlem ska jag ge mig själv en liten utmaning. Fram till påsk - helgen v 16 - vill jag ha gått ner minst 5 kg. Inte ens kilo i veckan. Lagom mål tycker jag och något som jag tänker att jag kommer att uppnå. Vet ju att jag ofta sätter upp för stora mål och blir såååå besviken då. Ske ge mig en belöning då i form av skön massage.

Gillar

Kommentarer

  • 11 mar 2014 19:12
    Alla mål är bra mål! se till o njut av massagen när du är framme! Ps. det var en himla bra belöning det där, något att ta efter ;)
  • 11 mar 2014 19:22
    lenaek
    Jätte bra belöning. Pepp!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.