icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
24 juni 2013 06:30
4

Så oerhört svullen i ansiktet...

Go`morron alla... Ja, midsommar helgen blev en helg i "svullandets" tecken...vilket jag redan på förväg hade aviserat och mår heller inget dåligt av. Jag hade längtat och sett framemot just midsommar helgen då jag är så fantastisk glad i allt som då bjuds och det har varit min motivation och något att se framemot efter att ha levt så oerhört restriktivt under LÅNG tid... ...men nu till mitt lilla problem: Efter fredagens svullande på både god mat, vitt vin, godis & chips, så ser jag NU alldeles förskräcklig ut i ansiktet... Jag vaknar VARJE morgon med ett extremt svullet ansikte och inte minst ögonen är så svullna, så man kan knappt känna igen mig och då överdriver jag sannerligen inte! Jag känner inte igen spegelbilden som möter mig och det tar flera timmar innan i alla fall svullnaden på ögonlocken lägger sig, men svullnaden under ögonen går inte ner alls... Förvisso har jag även min "röda vecka" just nu, men jag har aldrig varit med om något liknande tidigare... Är det någon av Er som vet vad detta kan bero på?! Hoppas Ni alla får en fin måndag... Kram

Kommentarer

 • 24 jun 2013 06:41
  Åh va jobbigt :( kan det vara vätskeansamlingen pga för mkt salt i maten? Kamomillté och dfärsk gurka som mask på ögonlocken funkar alltid för mig och att dricka mera vatten. Pepp :)
 • 24 jun 2013 06:49
  Kan det verkligen vara så att det beror på vätskeansamling på grund av sillen , etc? Ja, det har jag inte tänkt på... Gurka har jag inte hemma och det är snart dags att gå till jobb, men Kamomill té hr jag på jobb, så får dricka det som bara den under dagen och hoppas då på under... Det är nämligen riktigt illa... Ser helt förvrängd ut i ansiktet och blir riktigt lipfärdig... Lite fåfäng är man allt... Tack för Dina råd Gr8...
 • 24 jun 2013 06:56
  Det va så lite så :) jag både dricker téet men viktigast, även baddar ögonen med ljummet té och lägger avsvalnande påsar på ögonlocken. Lycka till kram!
 • 24 jun 2013 09:01
  jag får reaktioner på sillen, men åt i alla fall så mycket jag orkade i fredags... ;D tog en allergitablett dock... igår tuggade jag i mig två sillbitar och fick utslag (som små finnar) två stycken på varje sida av ansiktet, men dom gick bort efter några timmar... är nåt grejs i den inlagda sillen som inte funkar för mig.. ät utrensande mat, som naturliga råvaror du vet är lättsmälta för dig...eller ring vårdcentralen...om d är orolig alltså.. ha det bra..o hoppas det går över snart

Logga in för att skriva en kommentar.