icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 juni 2013 06:17
3

Mycket vill ha mer... :(

Aldrig någonsin trodde jag när jag inledde min första viktnedgång någonsin i januari att jag skulle bli så besatt av att gå ner i vikt, att räkna kalorier, att "power walka", att kolla mig i spegeln, etc...etc... ...men jag inser att jag har nu blivit det och det börjar gå över styr. Vägde idag in mig på 58kg till mina 171cm och ändå vill jag bara förlora ytterligare kilon. Var upp i stan med min 14-åriga trådsmala dotter igår för att inhandla lite nya kläder till henne inför hennes Norge resa på lördag och i alla speglar, var jag än befann mig, så såg jag bara en otroligt oproportionell, överviktig kvinna (mig alltså)... För fasiken va min viktnedgång har gjort mig oproportionell... Har en nästan utmärglad överkropp med ben som sticker ut överallt... Tittar man sedan ner under midjan - runt höfterna och runt låren, så sitter där ansenlig mängd dallrigt fett kvar... Hur är det möjligt?! Låt mig också förtydliga...att jag är OERHÖRT noggrann med att INTE involvera dottern i mina tankar och i min viktnedgång. Hon är otroligt smal och jag vill på ingalunda villkor äventyra hennes självkänsla...så detta om mig håller jag för mig själv !! Min väninnas ord ekar i mitt huvud: "självklart ser man smalare ut hemma i sina egna speglar, för dom speglarna är ju oftast inte så breda, men i affärerna har dom breda stora speglar och då ser man verkligen hur man ser ut..." Ja, detta gjorde jag igår och det var sannerligen ingen vacker syn !!

Kommentarer

  • 20 jun 2013 07:03
    åh vännen det där låter inte bra :( jag hade samma problem tidigare men så började jag klä mig kvinnligt, kjolar, klänningar, började sminka mig mer, sätta upp håret, använda smycken, anamma det feminina i mig och nu är jag nöjd med bilden jag ser i spegeln. Jag vill bli av med mitt sötsug och gå ner men bara lite. Pepp kram
  • 20 jun 2013 08:39
    Hur går det med ideen att äta mer så din kropp inte äter upp musklerna och lämnar fettet? :/ Det är jätteviktigt att du äter mer än de 1000 kcal om du nämnt innan, Genom att bygga muskler istället för att banta bort dem kommer du bli mer proportionell.
  • 21 jun 2013 07:07
    TACK alla Ni som har kommenterat !!! Jag suger åt mig som en svamp !!! Verkligen !! Som jag i tidigare inlägg har skrivit, så är jag OTROLIGT lycklig över vad jag redan har åstadkommit med min viktminskning, men det är som min sambo säger och tycker: "jag kan inte göra något i rimliga mängder..." Jag har gått sååååå hårt in för detta de senaste fem månaderna att nu vet jag liksom inte hur jag ska fungera "normalt" igen... Elisab60: Du ger, som vanligt, klockrena kommentarer och jag försöker verkligen tänka så som Du skriver och till stor del lyckas jag...men problemet blev så stort just när jag såg mig i alla dessa idiotiska speglar ute på stan... Dom gjorde mig inte glad dessvärre !! Gr8: Jag har alltid månat mycket om mitt utseende och ser rätt ung ut för min ålder - i alla fall är det vad dotterns vänner alltid säger till henne... hehehe ;) Dreamii: Du har sååååå rätt och jag tror att Du har skrivit detta tidigare också och det är något jag grubblar en hel del över... Du har nog rätt i sak - kroppen har tuggat i sig en hel del muskler och lämnat det riktiga fettet därhän... Jag har ju noterat att jag inte har samma kraft och styrka i min ridning längre, men i min naivitet, så har jag trott att det beror på lågt kalori intag... :( Än en gång, STORT TACK, för Era kommentarer... jag tar till mig vad Ni skriver och försöker anamma Era kloka råd !!

Logga in för att skriva en kommentar.