icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.

Visar poster taggade med "viktkoll"

23 februari 2018 17:07
6

Vägdag

Vägdag idag. Och vet ni vad, jag vägde mig förra veckan också men jag skrev inget om det då... skyller på influensa. Förra veckan var bra, -0,4. Känner mig mycket nöjd med det resultatet.

Den här veckan, vilket jag redan misstänkt, blev resulatatet +-...

Läs mer Kommentera
12 januari 2018 19:17
6

WOW!!!

Ställde mig bävande på vågen i morse. Ni vet, man vill ju gärna att det ska ha hänt lite på vågen så här i början. Jag hoppades på ett kg iallafall, men bestämde mig för att allt som var minus var OK. Tog ett djupt andetag och blåste sen fö...

Läs mer Kommentera