icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.

Visar poster från July 2019

31 juli 2019 11:01
3

Campingresa

Igår kom vi hem från vår campingresa till Dalarna. Vi äger en VW Transporter som vi har byggt om till en campingbil och den är så himla bra och smidig!

Den här resan gick till Dalarna och Siljan. Oj så mycket saker vi har sett och så härligt vi har...

Läs mer Kommentera
21 juli 2019 11:07
3

Inspiration

Under några dagar nu har jag inhämtat inspiration. Jag menar, jag vet ju hur jag fungerar... om jag inte har inpsiration och tips som bär mig i början så kommer jag aldrig att börja igen... ni vet hur jag menar. 

Här på MD finns det ett överflöd av...

Läs mer Kommentera
14 juli 2019 08:42
4

Nya ögon

Nej, det är inte en metamorfos för något annat, vilket det skulle ha kunnat vara i mitt fall, utan detta är verkligen sant. Jag har nya ögon... eller nya linser iallafall. Under lång tid har jag funderat på att operera mina ögon för att slippa gla...

Läs mer Kommentera