icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.

Visar poster i kategorin "carpe diem"

26 maj 2018 11:40
8

Lördag!!!

Älskade lördagar!

Alltså, ärligt talat. Hur sjutton kan man hålla sig fast på jordytan när det snurrar så in i hoppsan? Jag skrev en beskrivning i "Stödstrumporna" förut som passar så himla bra in på hur mina arbetsveckor ser ut nuförtiden:

Det är s...

Läs mer Kommentera
13 maj 2018 11:25
12

Njuter av livet

Just nu sitter jag i min sköna altanfåtölj som vi köpte förra året. En lyxig variant med tjock dyna och möjlighet att luta ryggstödet och då också få upp ett benstöd. Raringen och jag har just avslutat vår frukost. Kaffe, ägg, ostrullar med r...

Läs mer Kommentera