icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Många vägval, många berg och ännu fler dalar har lett mig hit, igen. Att ha en kropp som jag trivs i, som visar den jag är på insidan, har visat sig vara svårt och en livsuppgift. Varje gång tänker jag att nu jäklar kommer det att fungera, bara jag tar mig upp för det här jäkla berget så kommer jag att lyckas! Insida och utsida kommer att mötas, den jag är och så som jag tror mig se ut kommer speglas på min utsida och visa sig i spegelns reflektion. Och för en allt för kort tid uppfylls min önskan och tro. Det hårda arbetet och den stränga disciplinen ger resultat och vi möts, där i spegeln. Men...så händer något, livet ger mig en hård knuff och jag faller. Faller för frestelsen och utför bergets kant. Det är så lätt att gå nedför, så enkelt och jag märker inget först, tror det är OK, jag kan hantera det. Tills jag landar vid bergets fot, hårt, hårt. Orkar inte klättra igen, fastnar ett tag. Finner så styrkan i att jag inte uthärdar skillnaden, skillnaden mellan utsida och i sida. Drivs av önskan att få mötas. Reser mig upp igen och tar sats. Tar sats för att återigen klättra upp mot toppen.
26 april 2018 19:56
1

Vilsamt är skönt 🙂

Solen lyser genom fönstret...

värmer mina ben och fötter. Viftar lite på tårna och känner hur de varma strålarna sprider sig. Lutar det värkande huvudet mot en förunderligt mjuk och len kudde av fleece. Lyssnar på tystnade. Ler och känner att jag trots huvudvärk och halsont mår bra. Ja, mer än bra. Jag sitter här i mitt älskade hus och bara "är". Njuter av att få en stunds vila både till kropp och själ.

Solens strålar har flyttat sig nu, lyser på hela mig. Jag gonar ner mig i kudden och njuter. 

Ha en skön torsdagskväll mina vänner heart

Gillar

Kommentarer

  • 26 apr 2018 22:46

    Låter mysigt 😊 hoppas du slipper värken snart, krya på dig 🌸

     

Logga in för att skriva en kommentar.